Disclaimer


Laatst gewijzigd: 3 Februari 2016

Inhoud van de website & copyright

1.  Het copyright van de recepten op deze website ligt bij de oorspronkelijke auteur*.
2.  ReceptenRoulette kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door haar bezoekers.
3.  ReceptenRoulette kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de door u gebruikte recepten en bereidde gerechten van deze website. De informatie op deze website vormt geen medisch, juridisch of beleggingsadvies.
4.  ReceptenRoulette is niet aansprakelijk voor de inhoud van de advertenties op de website en de mogelijke directe of indirecte schade die hieruit voortvloeit.
5.  De op deze website aangeboden materialen en informatie worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Evenmin kan aan de inhoud van deze materialen en informatie geen rechten worden ontleend.
6.  Op deze website rust copyright en is bedoeld ter bescherming van de website en zijn opmaak. Behoudens uitzondering door de wet gesteld mag zonder schriftelijke toestemming van de auteur niets van deze website worden vereenvoudigd, gekopieerd of op enigerlei wijze worden vermenigvuldigd.

Veranderingen aan de website en de voorwaarden

ReceptenRoulette behoudt het recht voor, de inhoud van deze website op elk moment te kunnen veranderen en/of te corrigeren, ingezonden recepten te verwijderen, of de toegang van de website te beƫindigen, zonder voorafgaande mededeling indien ReceptenRoulette dit wenselijk en/of noodzakelijk acht.

*Als u, als de oorspronkelijke auteur, een auteursrechtelijk beschermd recept en/of een bijbehorende afbeelding tegenkomt, neem dan contact met ons op.

© ReceptenRoulette.com 2016. Alle rechten voorbehouden.