ReceptenRoulette

Wij maken de keuze voor u

Door het grote aanbod van recepten op het internet kan het een hele opgave zijn om er net een andere originele variant tussenuit te kiezen. Daar hebben wij van ReceptenRoulette iets op bedacht! Waar u bij andere recepten websites lang moet zoeken naar een recept, maken wij van ReceptenRoulette snel de keuze voor u aan de hand van uw eigen voorkeuren (of niet en dan laat u zich door ons verrassen)!
Hieronder wordt onze website kort uitgelegd en worden enkele functies geïntroduceerd.

Kies uw voorkeuren

Aan de hand van de knop "Voorkeuren" onder het draaiwiel, kunt u zelf bepalen waar uw recept aan moet voldoen. U kunt bijvoorbeeld het aantal ingrediënten, de bereidingstijd en de keuken aanpassen. Ook kunt u ingrediënten invoeren die u (nog) heeft liggen en op dit moment wilt gebruiken. Klik hier om terug te gaan naar de homepagina en een recept te draaien.

Recepten inzenden

Heeft u zelf een lekker en origineel recept dat u nog niet bent tegengekomen? Dan kunt u dit inzenden op de Recept inzenden pagina. Na een controle zullen wij uw recept dan toevoegen aan de site*. Het inzenden kan volledig anoniem of onder de vermelding van uw naam (de auteur). Uw naam zullen wij dan onder het recept vermelden. Wij stellen uw ingezonden recepten zeer op prijs! Nu een recept uploaden? Klik dan hier.

Heeft u na het lezen van deze pagina nog meer vragen? Kijk dan even op de Veelgestelde vragen pagina.

*U kunt onder de voorwaarden vinden aan welke eisen uw recept moet voldoen.