Veelgestelde vragen

(1) Hoe kom ik bij de recepten terecht?
Klik op de knop 'Draai' in het midden van het wiel, of klik direct op 'Recept' in de menubalk om naar een willekeurig recept gaan.
(2) Kan ik voorkeuren aanpassen voor een recept?
Onder het Roulette wiel vindt u de knop 'Voorkeuren' . Als u hier op klikt kunt u uw eigen voorkeuren invoeren voor het recept zoals: aantal personen, bereidingstijd of de keuken. Ook kunt u ingrediƫnten invoeren die u in het recept wilt verwerken. Handig als u (nog) iets hebt liggen en niet weet wat er van te maken.
(3) Kan ik de velden bij voorkeuren ook leeg laten?
Ja, dit kan. Als u niets invult bij 'Voorkeuren', wordt er een willekeurig recept voor u uitgekozen.
(4) Kan ik een recept ook opslaan?
Wanneer u een recept 'gedraaid' heeft staat onder het recept een knop 'Recept opslaan'. Wanneer u op deze knop klikt, is uw recept opgeslagen. U kunt uw opgeslagen recepten bekijken en verwijderen op de pagina 'Opgeslagen recepten'.
(5) Waarom kan ik mijn ingezonden recept niet terugvinden op de site?
Dit kan komen omdat wij het recept nog niet gekeurd en toegevoegd hebben, of omdat het recept niet voldeed aan de gestelde eisen.
(6) Ik ben een recept tegen gekomen dat niet klopt, kan ik dit ergens aangeven?
Ja, dit kan. Onder elk recept vindt u 'Rapporteer dit recept'. Als u hier op klikt kunt u het recept aan ons rapporteren. Uw feedback wordt zeer op prijs gesteld!
(7) Kan ik contact met ReceptenRoulette opnemen?
Ja dit kan. Op de pagina 'Contact' en onderaan de pagina van de website kunt u onze e-mailadressen en social media vinden. Klik hier om naar de Contact pagina te gaan.